BMW Welt Mníchov – 1.

On 28. marca 2014 by fotograf

Súčasťou výstavného areálu BMW v Mníchove je aj expozícia súčasne predávaných automobilov. Ak sú exponáty v BMW múzeu nádherné, tak vo Svete BMW sú exkluzívne. Sú tu všetky novinky aj trháky trhu. A navyše, tu si ich môžete vyskúšať 😉 Nie, sadnúť si a pojazdiť vám nedovolia, len sadnúť, ohmatať, postískať. Ale popri tom vám tam predvedú 500 koňové BMW v akcii 😉


Samozrejme fotografovanie je povolené. Nikde žiadny zákaz, nikto nepýta za fotoaparát príplatok, ako sme zvyknutí zo slovenských hradov či múzeí, kde sa boja, že im to tam všetko vyfotografujeme.

V tejto sérii vám ponúkam pár detailov, teda fotografie detailov z vozov BMW.

BMW - detail zrkadla

BMW

BMW - svetlo

BMW - svetlo

BMW - maska chladiča

BMW - maska chladiča

BMW - detail spojleru

BMW

BMW - detail reflektora

BMW - detail prednej masky chladiča

BMW - detail reflektora

Nejedného znalca a fanúšika značky BMW tieto obrázky určite chytia za srdce. A hoci fotografi mnohé ukážu, tieto nádherné autá sa oplatí vidieť naživo, hoci je to od nás poriadne ďaleko a cesta niečo stojí. Zato ale máte celodenný zážitok z múzea historických exponátov aj najnovších výrobkov so značkou BMW. A ak sa dopredu objednáte, môžete vidieť výrobu týchto exkluzívnych automobilov priamo na montážnej linke v Mníchove.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.