Nemecký bufet

On 17. decembra 2013 by fotograf

Pojmom „nemecký bufet“ sme s priateľkou označili parkovisko, či skôr štrkovú odstavnú plochu pri priehrade Dedinky v Slovenskom raji na križovatke na železničnú stanicu Dedinky. Prvý deň nášho pobytu v auguste 2013 sa sa boli prejsť po dedine Dedinky a okolí, aby sme sa zorientovali. A pri tejto prechádzke sme na železničnej stanici naďabili na skupinku starších nemecky hovoriacich dôchodcov, ako obdivovali túto stanicu, zrejme im pripomínala skanzen z čias 2. svetovej vojny. A o chvíľu sme ich dobehli, ako sa posilňovali pred ďalšou túrou. Priamo z útrob svojho autobusa.


V tento prvý deň sme nechápali ich počínanie, veď neďaleko je hotel s veľkým parkoviskom, ktorý by mal stačiť aj na takúto veľkú skupinu turistov.

Nemecký bufet

Nemecký bufet

Nemecký bufet

Nemecký bufet

Keď sme po ďalšie dni spoznávali Dedinky a okolie ako aj pohostinnosť ľudí v tomto kraji, turistickú vybavenosť a úroveň reštauračných služieb, dali sme im úplne za pravdu. Zrejme vodič autobusu a sprievodkyňa neboli v Slovenskom raji prvý krát, takže boli na všetko pripravení.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.