Tabule

On 30. decembra 2013 by fotograf

Tabule majú rôzne účely. Tie školské na prezentáciu učiva a toho, čo sme z neho pochopili. Smerové nás majú niekam naviesť, informačné informovať a výstražné upozorniť na nebezpečenstvo. Ale na čo sú tieto tabule?


Tak túto otázku si kladiem často. Skúste mi do komentára napísať, čo si o nich myslíte vy.

A komu je zakázaný?

A komu je zakázaný?

Že je vjazd povolený, to na fotke vidíme. Ale že komu je zakázaný? A kde? A akou značkou? Toto môžete vidieť v dedinke Mlynky v Slovenskom raji. A nie je to jediný zážitok tohto druhu! Fotografované v auguste 2013.

A komu je zakázaný?

A komu je zakázaný?


Čo všetko už je pod gúglom?

Čo všetko už je pod gúglom?

Bez komentára

Čo všetko už je pod gúglom?

Čo všetko už je pod gúglom?


Slovenský raj ponúka aj takúto „podívanú“. Že by nemali peniaze na opravu jednej tabule? No keď sa porozhliadnete okolo priehrady v Dedinkách v Slovenskom raji, tak zistíte, že toto je ten najmenší „problém, ktorý tam majú. Fotografované v auguste 2013

tabule-5


Keď vystúpite na železničnej stanici v Dedinkách v Slovenskom raji, tak hlavne nezablúdiť! Takto to tam vyzeralo v auguste 2013.

Hlavne nezablúdiť

Hlavne nezablúdiť

Načo potom dávať peniaze na reklamu a propagáciu Slovenska v zahraničných televíziách, keď skutočnosť je taká, ako na týchto fotografiách. Hádam iba preto, aby sa štátne peniaze za spot dostali do vrecák tých správnych ľudí. Čo tam po nejakom Slovensku a Slovákoch…

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.