Pavučiny v raji

On 19. decembra 2013 by fotograf

Mnohí ľudia považujú Slovenský raj za najkrajšie miesto ak nie na Zemi, tak na Slovensku určite. Aj domáci sú hrdí na svoje okolie. Minimálne ale v obci Dedinky by sa mali konečne zobudiť a otvoriť oči, pozrieť sa okolo seba! Možno by si všimli, že nejedna lampa pouličného osvetlenia v tomto vraj turistickom centre vyzerá tak, ako som ich nafotil (mobilom) v auguste 2013.


Pavucina-1

Pavucina-2

Pavucina-3

Pavucina-4

A keď sa zobudia a prestanú sa považovať za pupok sveta, tak možno prídu na to, prečo z roka na rok k nim chodí menej turistov a prečo z roka na rok je u nich väčšia chudoba. Mať pekné kopce okolo seba dnes nestačí na rozvoj turistického ruchu. Turisti majú peniaze a majú svoje nároky a hlavne, môžu si vyberať, kam a komu svoje peniaze odnesú.

Jedného dňa môže byť zo Slovenského raja skanzen a Dedinky budú jeho „zakázaným mestom“. Či skôr mŕtvym miestom. Tak teda dobrú noc a sladké sníčky, obyvatelia Dediniek.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.