Zajac v Polnej

On 28. decembra 2013 by fotograf

Polná je malé mestečko na Českomoravskej Vysočine. Je kúsok od diaľnice Praha – Brno, no bokom od rušných ciest. Žije si svojím životom, v lete láka turistov a cykloturistov, pre ktorých je jeho okolie cyklistickým rajom s ohľaduplnými vodičmi (však na nich aj Polícia dozerá, aby ohľaduplní boli). Malebné námestie ponúka nie len kaviarne a cukrárne pre oddych, ale aj zaujímavý park.


V tomto parku na množstve lavičiek neďaleko od malých obchodíkov, kde si môžete nakúpiť nie len bežné potraviny, ale aj ovocie na osvieženie uprostred leta, si môže turista oddýchnuť a pozorovať dianie uprostred mesta. A koncom augusta 2008 tu mohol vidieť aj vec, v iných mestách nevídanú.

Po tráve neďaleko kríkov, tu pobehuje zajac. Zjavne je tu doma, nikto ho neotravuje, nikomu nevadí. Zaujímavý kus prírody uprostred mesta, priamo na námestí.

Zajac-1

Zajac-2

Zajac-3

Zajac-4

Na fotkách to nie je vidieť, ale za chrbtom fotografa je ulička s obchodmi, za kríkmi za zajacom je hlavná ulica v Polnej a za ňou ďalšie obchodíky a reštaurácie. Zajacovi to ale zjavne nevadilo a ani obyvateľom mesta nevadil zajac.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.